Gardenfarm | Prémium

Gyorsítsd fel gazdaságod fejlődését arannyal!

Aranyat az alábbi csomagok vásárlásával szerezhetsz be. Találd meg a Neked legmegfelelőbb ajánlatot és vásárlás után rögtön jóváírjuk a játékodban!

Az árak tartalmazzák az áfát.

Az összeget a fizetés jóváhagyása után vonjuk le.

A termék vásárlásától 14 napon belül elállhatsz. Részletekért olvas el az Általános Felhasználási Feltételek -et.Mire használható az arany a játékban?

Vásárolj a játékban felhasználható aranyat. Költsd el a birtokod fejlődésének segítségére, hogy mihamarabb tiéd lehessen a legkiválóbb farm a világon!

Termelékenység javítása:

Bérelj fel szakembereket magad mellé, hogy segítsenek Neked a gazdaságod termelési és gyártási folyamataiban. A különböző dolgozók szakértelmével még több terményt termeszthetsz, dolgozhatsz fel egyszerre, sőt, még a szerszámaid, és gépeid hatékonyságát is növelhetik! Prémium dolgozók felbérlésével - munkatapasztalatuknak köszönhetően - még gyorsabban végezhetsz a termelési, gyártási, fejlesztési feladatokkal, így még nagyobb nyereségre tehetsz szert!

Folyamatok felgyorsítása:

A megvásárolt arany felhasználásával fejezd be azonnal a termelési, gyártási, építési és fejlesztési folyamatokat! Ezzel a segítséggel farmodon lévő bármelyik folyamatot egy pillanat alatt véghez tudod vinni! Növeld a gazdaságod, hogy a Te gazdaságod kerüljön a toplista élére!


Felbérelhető PRÉMIUM dolgozók!

Gyártható készételek és termékek termelékenység növelésére:

Főszakács

A Főszakács a kiválasztott időtartamra ellátogat hozzád, és segít a konyhai teendők ellátásában, hogy még több ételt tudj egyszerre gyártani. Ő készíti a környék legfinomabb ételeit, néha a városi Étteremben Erzsi néninek is besegít. Ha a vásárlóid megtudják, hogy ő dolgozik a Te Nyári konyhádban is, nagyon sokan fogják felkeresni a farmod.

Kiskukta

A Kukta, gyakorlottságának köszönhetően otthon mozog a Nyári konyhádban. Segít Neked , ezáltal még gyorsabban végezhettek a konyhai műveletekkel, és még gyorsabban készen lesznek az ételek. A Főszakács, és a Kukta együttes alkalmazásával szuper eredményeket érhetsz el a Nyári konyhádban.


Főszakács + 50% termelési hatékonyság
1 hét 2 hét 4 hét
1250 2000 3750
Kiskukta - 20% termelési idő
1 hét 2 hét 4 hét
1250 2000 3750

Gabonaörlemények és takarmányok gyártásának termelékenység növelésére:

Molnár

A Molnár a szakértelmével még nagyobb mennyiségben tudja a gabonaőrleményt és a takarmányt előállítani a Malmodban. Érdemes alkalmazni, mert minél fejlettebb a gazdaságod, annál nagyobb szükség van a remek minőségű termékekre, amelyet csak itt tudsz előállítani. A teljes biológiai körforgás létrehozása nem könnyű, de a szakemberek készségesen segítenek benne.

Gépész

A Malom az egyik legfontosabb épülete a gazdaságodnak, nagy szerepet játszik a teljes körforgás létrehozásában. A gépész segít, hogy ne legyen baj a Malmoddal, sőt, különleges módszereivel még a gyártási folyamatokat is gyorsítani tudja. Sokat mesélhetnének róla a városi piac kofái, hiszen többüknek akadt már gondja a Malommal.


Molnár + 20% termelési hatékonyság
1 hét 2 hét 4 hét
1250 2000 3750
Gépész - 20% termelési idő
1 hét 2 hét 4 hét
1250 2000 3750

Termelhető növények, termények termelékenység növelésére:

Időjós

Az időjós a növénytermesztésben nyújthat segítséget a farmodon. Arra törekszik, hogy minél magasabb legyen a terméshozamod. Az időjárás vizsgálatával és megjósolásával tudja a termésmennyiséget szabályozni.

Botanikus

A botanikus különböző biológiai fejlesztésekkel képes elérni, hogy a terményeid még rövidebb idő alatt teremjenek és learathatóak legyenek. Gyakran alkalmazzák a gazdák a segítségét, főleg, amikor sürgős szállítmányokat kell megtermelni. Az időjóssal együtt komoly termelési hatékonyság elérésére képesek.


Időjós + 20% termelési hatékonyság
1 hét 2 hét 4 hét
1250 2000 3750
Botanikus - 20% termelési idő
1 hét 2 hét 4 hét
1250 2000 3750

A állattartással termelhető javak termelékenység növelésére:

Istállómester

Az Istállómester az állatok jólétével foglalkozik. Kutatásai már bizonyították, hogy a boldog jószágok többet, és jobb minőségben termelnek. Bár a szomszéd kisfiú, Pistike is szeret az állatokról gondoskodni, jól jöhet egy segítség, aki az összes állattal törődik egyszerre az alkalmazása idején.

Biológus

A biológust nagyon sokan alkalmazzák az Istállómesterrel együtt a környező farmokon. A biológia legfontosabb összefüggéseinek elemzése által igyekszik elérni a jószágoknál a még gyorsabb termelést. Az ő segítségével tehát gyorsabban meg tudod termelni a húst, a tojást, vagy a tejet.


Istállómester + 20% termelési hatékonyság
1 hét 2 hét 4 hét
1250 2000 3750
Biológus - 20% termelési idő
1 hét 2 hét 4 hét
1250 2000 3750

A farmon használt szerszámok és gépek termelékenységének növelésére:

Lakatos

Rengeteg olyan helyzet adódik egy gazda életében, mikor még magasabb terméshozamra van szüksége a növénytermesztésben. A Lakatos a szerszámaid és gépeid hatékonyságát tudja megnövelni. Így, mikor használatba veszed a termelésjavító eszközeid, még magasabb hatékonyságot tudsz elérni a termőterületeiden.

Gépszerelő

A Gépszerelő a gépeid és szerszámaid működését tudja meggyorsítani. A mezőgazdaságban használt eszközök, akkor működnek igazán hatékonyan, ha rendszeresen karban tartod őket. A Gépszerelő alkalmazásakor olyan eszközöket használ, ami növeli a szerszámok teljesítményét.


Lakatos + 20% termelési hatékonyság
1 hét 2 hét 4 hét
1250 2000 3750
Gépszerelő - 20% termelési idő
1 hét 2 hét 4 hét
1250 2000 3750

Kalandra fel, legyen Tiéd a legjobb és legszebb farm!

Irány a játék!